Energielabel voor bedrijfspand in de regio Den Bosch aanvragenWe kennen Den Bosch natuurlijk allemaal als een karakteristieke stad met veel oude, sfeervolle panden. Dat zorgt voor een fraaie aanblik maar er zit ook een keerzijde aan al dat oude vastgoed. Oudere gebouwen kennen namelijk dikwijls een bovengemiddelde energieconsumptie. Beschikt u bijvoorbeeld over een bedrijfspand in de oude binnenstad van Den Bosch, dan moet u net als alle andere bedrijven in Nederland, een energielabel aanvragen in geval van verkoop of verhuur van dat bedrijfspand.
Energielabel aanvragen voor bedrijfspand in Den Bosch in 7 dagen

Bij energielabelbinneneenweek.nl kunnen bedrijven een energielabel voor hun bedrijfspand aanvragen. Wij brengen u in uw bedrijfspand in Den Bosch daarbij ook een inspectiebezoek.

Het aanvragen van een energielabel voor een bedrijfspand begint echter met ons te voorzien van alle mogelijke informatie over de energieprestatie van uw gebouw. Stuur ons daarom de meest actuele informatie omtrent de installatietechniek. Ook ontvangen wij graag plattegronden en data omtrent de wijze waarop gevels zijn opgebouwd.

De meeste bedrijven in Den Bosch die bij ons een energielabel aanvragen voor hun bedrijfspand, hadden dat label feitelijk gisteren al nodig. Aan die wens kunnen wij niet voldoen, maar wanneer wij van u alle noodzakelijke input ontvangen kunnen wij het label wel binnen 7 dagen aan u afgeven.


Ook voor verder advies

Een energielabel voor uw bedrijfspand aanvragen leidt allereerst tot inzicht in de energieprestatie. Aan de hand daarvan kunnen wij u ook nader adviseren omtrent concrete maatregelen om uw energielabel eventueel qua classificatie te verbeteren. Maatregelen zijn immers vriendelijk voor het milieu maar leiden ook tot verhoging van de marktwaarde van uw pand in Den Bosch.

Geïnteresseerd: wij vernemen het graag van u.