Energielabel voor bedrijfspand in Den Bosch aanvragen's-Hertogenbosch wordt in de volksmond Den Bosch genoemd. Het is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Wie 's-Hertogenbosch bezoekt proeft direct de lange historie. Van alle unieke gebouwen is de Sint-Janskathedraal het boegbeeld. Maar grote kans dat ook uw bedrijfspand in den Bosch al heel wat jaren oud is. Als dat zo is dan is het van belang dat u zich goed laat informeren omtrent het aanvragen van een energielabel voor uw bedrijven.

Wij vertellen u graag welke verplichtingen u heeft als pandeigenaar.Energielabel voor bedrijfspand in Den Bosch dat als kantoor dient aanvragen

Een energielabel aanvragen voor een bedrijfspand in Den Bosch is sowieso verplicht wanneer u van plan bent om dat pand te gaan verkopen of te verhuren. Ook in geval van oplevering van nieuwbouw dient u het label te kunnen overleggen aan de bevoegde instantie. Is er sprake van een kantoorunit, dan is het van belang om te weten dat dit vanaf 2023 minimaal energielabel C moet hebben. Bent u de eigenaar van een dergelijk pand dan moet u dus sowieso voor dat jaar een energielabel aanvragen voor bedrijven.

Mocht blijken dat het kantoorpand de minimale classificatie C niet haalt, dan zult u verbetermaatregelen moeten nemen. Door de investering in zonnepanelen, driedubbel glas en door het aanbrengen van isolatie kunt u ervoor zorgen dat het energielabel van uw kantoor in Den Bosch verbetert.


Advies nodig?

Bij ons bent u aan het goede adres wanneer u binnen afzienbare tijd een energielabel voor uw pand in Den Bosch wilt laten regelen. U kunt een beoordelingstraject voor bedrijven bij ons aanvragen. Een aantal aan onze firma gelieerde zustermaatschappijen zijn bovendien in staat om u van verbeteradvies te voorzien. Volgt u de voorgestelde maatregelen op dan kunt u via onze deskundigenorganisatie vervolgens een nieuw energielabel voor uw bedrijfspand aanvragen. Op die wijze kunnen wij objectief waarborgen dat u steeds aan alle criteria die gelden voor bedrijven voldoet.