Energielabel bedrijfspand verplicht in VeghelBent u in Veghel eigenaar van een of meer bedrijfspanden of kantoren? Wist u dat een energielabel voor bedrijfspanden en kantoren tegenwoordig verplicht is? Er wordt door de toezichthoudende instantie ook strenger opgetreden in geval een energielabel ontbreekt. Wanneer u uw bedrijfspand of kantoor aan een andere partij wilt verkopen of verhuren, dan kunt u een forse boete krijgen als u geen label kunt laten zien.

Het verplicht energielabel heeft voor u in Veghel in een dergelijk geval echter ook voordelen. Want een koper of huurder zal zeer enthousiast worden wanneer u een gunstig label kunt overleggen. Wacht daarom niet langer met aanvragen maar neem contact op met ons.Energielabels in Veghel zijn verplicht maar bieden ook voordelen

Dat het energielabel verplicht is en dat u in Veghel wat geld zal moeten uitgeven om het label te laten vaststellen, dat vindt u wellicht niet prettig. In de praktijk kan een gunstig label echter eenvoudig te gelde worden gemaakt in de vorm van verhoging van de verkoopprijs van uw pand of in de vorm van een huurverhoging. Een bedrijfspand of kantoor met een gunstig energielabel is immers kwalitatief beter dan een niet-energiezuinig gebouw.

Als wij bedrijfspanden en kantoren van een verplicht energielabel voorzien, dan baseren wij ons daarbij op de informatie die u ons omtrent de energie eigenschappen toestuurt. Wij komen echter ook altijd een kijkje nemen ter plekke.


Binnen 7 dagen beschikt u over uw verplicht energielabel

Het energielabel wordt door ons uiteindelijk berekend aan de hand van alle data die wij omtrent uw bedrijfspand of kantoorgebouw in Veghel hebben verkregen. Vervolgens melden wij het label verplicht aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en wij sturen u een kopie. Een eventueel verkoop- of verhuurproces hoeft hierdoor geen vertraging op te lopen. Neem contact met ons op om een en ander direct vakkundig te laten regelen.