Energielabel direct aanvragenAan energielabelbinneneenweek.nl wordt nogal eens de vraag gesteld welk nut het beschikken over een energielabel heeft. Waarom zou u zo’n label laten toekennen aan uw pand? Nu is het zo dat zo’n label in de eerste plaats een bepaalde zekerheid biedt in geval van verkoop of verhuur van het gebouw. Heeft u plannen in dat kader? Regel uw energielabel dan direct. Het label zegt de koper of huurder immers iets over de kwaliteit van het pand.

Een andere reden om direct een energielabel voor uw gebouw te regelen is het feit dat banken hebben aangegeven niet meer te financieren vanaf 2023 wanneer het energielabel lager is dan C. Wilt u weten hoe uw pand er qua energiezuinigheid voor staat? Regel dan direct een energielabel.


Energielabel direct regelen binnen 7 dagen

Vanaf 2023 zullen onder meer bestaande en nieuwe huurovereenkomsten worden beoordeeld door de overheid. Laatstgenoemde wil de energietransitie stimuleren en zorgen dat de maatschappij energiezuiniger wordt. In geval van panden met een energielabel lager dan categorie C, kan dat zelfs leiden tot verplichte sluiting totdat de nodige maatregelen zijn getroffen. U als verhuurder of verkoper wilt toch echter niet wachten op dat moment? Regel daarom direct een energielabel zodat u weet welke maatregelen u eventueel moet nemen om ‘open’ te kunnen blijven.

Een energielabel kunt u direct aanvragen via energielabelbinneneenweek.nl en binnen 7 dagen beschikt u dan over het benodigde label. Wij zijn echter niet alleen in staat om uw label af te geven op basis van een inventarisatie van de huidige situatie. Wij kunnen u ook adviseren omtrent te nemen maatregelen waarmee het label kan worden verhoogd (verbeterd).


Neem contact met ons op!

Voorkom narigheid en regel direct het energielabel voor uw pand en begin indien nodig meteen met investeren in energiezuinige maatregelen. Dat vergoot ook nog eens de verkoop- en verhuurwaarde van uw pand.