Vraag snel een energielabel voor uw gebouw aan!Energielabels voor gebouwen, of het nu om kantoren of bedrijfspanden gaat, zijn al een tijdje verplicht. Zowel bij verkoop, verhuur als bij oplevering van een dergelijk utiliteitsgebouw dient u het label te kunnen overleggen. Zo niet dan riskeert u tegenwoordig een fikse boete. Sinds een aantal jaren wordt er namelijk door de bevoegde instantie veel strikter gehandhaafd.

Door energielabelbinneneenweek.nl kunt u een energielabel voor gebouwen binnen maximaal 7 dagen laten afgeven. Bent u al volop bezig met het regelen van verkoop- of verhuuractiviteiten ten aanzien van uw gebouw, regel dan dit ook nog even snel.

Energielabels voor gebouwen binnen 7 dagen

Onze werkwijze ten aanzien van het afgeven van een energielabel voor een gebouw, doorloopt een gestandaardiseerd proces. Volgt u dat proces dan weet u zeker dat u het energielabel voor gebouwen binnenkort al in uw bezit zult hebben.

  • Neem allereerst contact met ons op;
  • Stuur ons alle plattegronden, gevel- en installatietekeningen;
  • Wij komen uw pand bezichtigen;
  • Het energielabel voor uw gebouw wordt uitgewerkt en berekend op basis van alle beschikbare gegevens;
  • Wij registreren elk energielabel voor een gebouw bij RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland).
Van groot belang is wel dat u ons van juiste, actuele en volledige informatie voorziet. Alleen in dat geval kunnen wij de 7-dagen-termijn namelijk garanderen.


Ook voor meer dan alleen het afgeven van energielabels gebouwen

De beschikking over een energielabel voor uw gebouw is een mooie stap. Afgezien van dat u daarmee aan de wettelijke verplichting voldoet, geeft het ook inzicht in de energieprestaties van uw gebouwen. Aan de hand daarvan kunnen wij u desgewenst inhoudelijk adviseren omtrent het nemen van bepaalde energiebesparende maatregelen. Dat verhoogt ook nog eens de marktwaarde van uw pand.

Neem vandaag nog contact met ons op! Wij voorzien u graag van totaaladvies op het gebied van energieprestatie.