Energielabel voor bedrijfspand in Erp aanvragenNet als in veel andere steden die onderdeel zijn van de gemeente Meierijstad, neemt ook het aantal bedrijfsvestigingen in het Noord-Brabantse Erp de afgelopen 10 jaar gestaag toe. Zowel de sectoren landbouw, bosbouw en visserij, nijverheid en energie, de handel als de horeca zijn steeds betere vertegenwoordigd in het zakelijk aanbod. Een energielabel aanvragen kan voor al deze bedrijven noodzakelijk zijn wanneer sprake is van zakelijk vastgoed. Wij zijn daarin de specialist voor wat betreft deze regio.


Energielabel voor uw bedrijfspand in Erp aanvragen: start op onze website!

Wilt u een energielabel aanvragen voor uw bedrijfspand in Erp, dan hoeft u ons alleen maar een bericht te sturen. Onder alle omstandigheden zullen wij ernaar streven om binnen 24 uur contact met u op te nemen. Vervolgens zullen wij u laten weten wat wij graag allemaal van u per post of e-mail ontvangen. Onder andere plattegronden, gevel- en installatietekeningen zijn relevante documenten om ons voor te kunnen bereiden op een bezoek ter inventarisatie van de situatie.

Wanneer u bij het aanvragen van een energielabel voor uw bedrijfspand zo compleet mogelijk bent voor wat betreft de informatievoorziening, dan kunnen wij onze opdracht zo snel mogelijk uitvoeren. Het is al mogelijk om aan u in Erp een energielabel af te geven binnen 7 dagen. Een dergelijke korte termijn kan handig zijn wanneer u contractuele verhuur of verkoop van uw zakelijk pand op korte termijn beoogt, maar u momenteel nog niet over het verplichte label beschikt.


Let op strengere eisen in de toekomst

Een energielabel aanvragen voor bedrijven in Erp is vanaf 2023 voor sommige ondernemers aan nog strengere eisen gebonden. In dat jaar is het namelijk noodzakelijk om voor kantoorgebouwen van meer dan 100m2 over minimaal energielabel categorie C te beschikken. Via ons kunt u uw huidige label snel aanvragen. Mocht opwaardering van de classificatie noodzakelijk blijken, dan kan een van onze zusterbedrijven u in Erp adviseren t.a.v. het effect van het nemen van verschillende milieuvriendelijke maatregelen.