Energielabel kantoren aanvragen: heel eenvoudigJa dat heeft u goed gehoord. Sinds 2008 is een energielabel ook voor kantoren verplicht. Wellicht heeft u gehoord dat de mate van handhaving ten aanzien van deze verplichting aanvankelijk beperkt is geweest. En dat klopt. Maar sinds 2015 wordt door de inspecterende instantie strenger toegezien op de naleving van de verplichtingen omtrent het energielabel, ook ten aanzien van uw kantoor. Pas dus maar op!

U bent desondanks vast niet de enige die nog een energielabel voor zijn / haar kantoor moet aanvragen. Zeker wanneer u de intentie heeft om het pand te verkopen dan zult u met deze verplichting aan de slag moeten. Vaak moet zoiets op het laatste moment nog geregeld worden, zo is onze ervaring bij energielabelbinneneenweek.nl. Wij hanteren dan ook een dienstverleningstermijn van slechts 7 dagen.

Energielabel voor uw kantoor: zowel verplicht als nuttig

Het aanvragen van een energielabel voor kantoren is niet alleen verplicht maar ook nuttig. U krijgt namelijk een indruk van de energieprestatie van uw gebouw. Ten eerste is dat bepalend voor de verkoopwaarde. Het aanvragen van een energielabel voor een kantoor kan u dus een betere onderhandelingspositie opleveren. Tegelijkertijd krijgt u ook inzicht in de mogelijkheden en noodzaak om uw pand energiezuiniger te maken.


Wij zorgen voor een goed advies

Bij ons van energielabelbinneneenweek.nl kan men een energielabel voor kantoren aanvragen. Mits u ons van de juiste informatie voorziet, kunnen wij uw aanvraag op zeer korte termijn afwikkelen. Voortbordurend op onze analyse zijn wij echter ook graag bereid om u van aanvullend advies te voorzien en aan te geven welke concrete maatregelen u kunt treffen om uw kantoor energiezuiniger te maken.

Neem gerust vrijblijvend contact op met ons wanneer u hier meer over wilt vernemen!