Energielabel Tilburg

Oplevering van een nieuw kantoorpand in Tilburg en heeft u gedacht aan het energielabel Tilburg wat u moet overleggen bij nieuwbouw. Is er energiezuinig genoeg gebouwd? Regels en wetten vermelden dat kantoorpanden per 2023 allemaal een energielabel C moeten hebben. Niet alle gebouwen hoeven te worden voorzien van een energielabel. Opslagloodsen zijn dit niet verplicht, evenmin als monumenten, gebouwen met een religieuze functie, noodgebouwen of bouwketen of garages en schuren. Veelal zijn het de utiliteitsgebouwen die voorzien moeten zijn van een zichtbaar opgehangen energielabel. Heeft u ondersteuning nodig op het gebied van duurzaam en energiezuiniger bouwen, neem dan contact met ons op. Wij geven u adviezen en regelen daarna uw energielabel.


Energielabel binnen een week

Is er haast geboden bij het leveren van een energielabel, dan bent u bij ons aan het goede adres. Energielabel Tilburg kan binnen een week het label geregeld hebben. Kijk op onze website www.energielabelbinneneenweek.nl voor de prijzen. Deze zijn afhankelijk van de oppervlakte van uw bedrijfspand. Wij zijn de goedkoopste in uw regio en hebben reeds een grote klantenkring opgebouwd. Projectontwikkelaars, gemeenten, scholen en zorginstellingen weten de weg naar ons al te vinden als het gaat om het deskundig opstellen van een energielabel.
Utiliteitsgebouwen

Onder utiliteitsgebouwen verstaat men: openbare gebouwen, scholen, kantoren, bedrijfspanden, ziekenhuizen, sportgebouwen en winkels. Al deze bedrijven moeten voorzien zijn van een energielabel wanneer ze opgeleverd, verhuurt of verkocht worden. Energielabel Tilburg nodig? Bel dan en maak een afspraak met ons. Onze inspecteur komt uw pand controleren en wijst u op eventuele verbeterpunten, zodat uw energielabel meer waard wordt. Heeft u een pand waarin een opslaggedeelte en een kantoorgedeelte zijn? Dan is alleen het kantoorpand (mits groter dan 50m2) verplicht een energielabel te hebben. U kunt op onze site zelf uitrekenen wat de prijs van het label is voor uw bedrijfspand.