Regel snel het energielabel voor uw bedrijfspandWie een energielabel voor een bedrijfspand gaat aanvragen en op zeer korte termijn over het desbetreffende label wil beschikken, neemt het beste contact op met Energielabelbinneneenweek.nl. Wij werken volgens een strak schema. Stuur ons een mail en u kunt het volgende stappenplan verwachten:
  • Binnen 24 uur nemen wij contact op met u omtrent het energielabel dat u wilt aanvragen voor uw bedrijfspand;
  • Wij vragen diverse gegevens bij u op ter bestudering zoals plattegronden maar ook gegevens omtrent de gevel alsmede alle installatietekeningen;
  • Wij bestuderen de data en komen op bezoek.
Aan de hand daarvan berekenen wij welke categorie het energielabel van uw bedrijfspand krijgt. Tenslotte registreren we het label ook bij de daartoe aangewezen instantie RVO.

Waarom zou u een energielabel aanvragen voor uw bedrijfspand?

Een energielabel voor een bedrijfspand is verplicht. Bij verkoop, verhuur en oplevering dient u er een te kunnen overleggen. Zo’n label is er echter natuurlijk niet voor niets. Een energielabel voor uw bedrijfspand geeft u ook inzicht in de milieu- en energieprestaties. Wellicht zijn er verbeteringen door te voeren waardoor de classificatie verbetert. Daarmee stijgt dikwijls ook de marktwaarde van uw pand. Maar al deze verbeteringen zorgen ook voor een beperktere belasting van uw gebouw op het gebied van energieverbruik en beperken de negatieve milieueffecten. Dat is mooi toch!


Energielabelbinneneenweek.nl helpt u graag!

Een energielabel voor een bedrijfspand aanvragen kost weliswaar geld, maar betaalt zich uiteindelijk dikwijls terug. Bij ons van energielabelbinneneenweek.nl kunt u niet alleen het energielabel aanvragen ten aanzien van uw bedrijfspand. Wij voorzien u ook graag van vergaand advies om de energie-efficiency te verbeteren. Dat voelt uiteindelijk heel erg prettig in uw portemonnee.

Neem contact met ons op en mogelijk is het label voor uw bedrijfspand al volgende week geregeld.