Verplicht energielabel voor uw kantoor in BredaLet goed op! Het fenomeen energielabel voor bedrijfspanden zal voor u (als vastgoedbezitter) waarschijnlijk niet nieuw zijn. Een dergelijk energielabel dient al een tijd lang bij bijvoorbeeld verkooptransacties verplicht te kunnen worden overlegd. Dat het voor een energielabel voor kantoren van meer dan 100 m2 echter vanaf 2023 verplicht is om over een label categorie A, B of C te beschikken, dat weet nog niet iedere pandeigenaar.

Vanaf 2023 zijn er forse risico’s verbonden aan het verplicht energielabel. Beschikt men namelijk over een bedrijfspand van meer dan 100 m2 en is dat geclassificeerd met categorie D of lager, dan loopt men het risico op een fikse boete. Het is zelfs mogelijk dat de handhaver tot kantoorsluiting over gaat.Energielabels kantoren ook in Breda verplicht

Let goed op! Het fenomeen energielabel voor bedrijfspanden zal voor u (als vastgoedbezitter) waarschijnlijk niet nieuw zijn. Een dergelijk energielabel dient al een tijd lang bij bijvoorbeeld verkooptransacties verplicht te kunnen worden overlegd. Dat het voor een energielabel voor kantoren van meer dan 100 m2 echter vanaf 2023 verplicht is om over een label categorie A, B of C te beschikken, dat weet nog niet iedere pandeigenaar.

Heeft u zo’n energielabel nodig voor het verrichten van een verkoop- of verhuurtransactie op korte termijn, dan kunnen wij er binnen een week een aan u afgeven.


Ook voor advisering omtrent te nemen maatregelen

De objectiviteit van de beoordeling van Energielabelbinneneenweek.nl is volledig gewaarborgd. Wij beoordelen de aan ons verstrekte informatie omtrent een kantoor nauwkeurig om het verplicht energielabel aan u in Breda af te geven. De hoogte daarvan is afhankelijk van de staat. Voor advies omtrent het aanbrengen van verbeteringen teneinde energielabels naar het benodigde C-niveau (of hoger) te kunnen tillen, kunt u een beroep doen op de aan ons gerelateerde organisaties Energie Bouwadvies.nl en Perfect Bouwexperts.nl.

Samen met u streven wij naar een aanzienlijk duurzamere zakenwereld.