Energielabel zakelijk aanvragenWanneer u op zoek bent naar een partij om een energielabel voor uw zakelijk pand af te geven, dan kunt u bij ons terecht. U kunt overigens gebruik maken van de diensten van een groot aantal onafhankelijke deskundigen waarbij u een energielabel zakelijk kunt aanvragen. U mag erop vertrouwen dat alle aanbieders de benodigde deskundigheid in huis hebben.

In tegenstelling tot veel andere deskundigen zijn wij echter als een van de weinige partijen in staat om een energielabel al binnen een week of te geven. Dat is handig wanneer u snel duidelijkheid en zekerheid wilt. Dit kan o.a. een rol spelen in geval van een op korte termijn voorgenomen verkoop- of verhuurtransactie met het oog op bedrijfsmatig vastgoed.Afgeven energielabel zakelijk volgt een strikt proces

Onze werkwijze is uitgekiend en professioneel. Op die manier bent u verzekerd van de gewenste snelle levertijd, mits u zich van uw kant aan de afspraken houdt. Wilt u binnen een week beschikken over een energielabel voor uw zakelijk pand, neem dan telefonisch, per mail of via onze website contact op. Wanneer wij niet direct bereikbaar zijn ontvang u binnen 24 uur bericht van ons terug. Hierin zullen wij u verzoeken om nadere informatie te verstrekken omtrent uw bedrijfspand. Voorzie ons s.v.p. van plattegronden, gevel- en installatietekeningen en dergelijke.

De volgende stap in het aanvragen van een label zakelijk, betreft onze opname van uw pand. Na ons bezoek beschikken wij in principe over alle benodigde gegevens om het prestatielabel voor uw zakelijk pand te kunnen verstrekken. Dit geschiedt aan de hand van de uitwerking en berekening van alle data. Als laatste voorzien wij u van een officieel exemplaar en registreren wij het label bij RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland).


Diverse aanleidingen om van onze diensten gebruik te maken

Een energielabel voor zakelijk gebruik aanvragen is noodzakelijk in diverse situaties. Bij verkoop- en verhuur van een pand dient u als vastgoedeigenaar zo’n label aan uw ‘klant’ te kunnen overleggen. Vanaf 2023 is het bovendien noodzakelijk om voor kantoorgebouwen te beschikken over een label met minimaal classificatie C. Onze zusterbedrijven kunnen u adviseren omtrent te nemen maatregelen. Energielabelbinneneenweek.nl kan u vervolgens, nadat u de voorgestelde maatregelen heeft doorgevoerd, razendsnel van het juiste label voorzien.