Informatie over de prijzen van het aanvragen van een energielabelZoals u wellicht weet is een energielabel voor bedrijfspanden en andere zakelijke gebouwen tegenwoordig verplicht. Kunt u bij inspectie geen label overleggen dan maakt u kans op een aanzienlijke boete. Bij energielabelbinneneenweek.nl kunt u een energielabel aanvragen tegen een zeer gunstige prijs. Wij zijn bovendien in staat om u, ondanks onze aantrekkelijke prijzen, binnen 7 dagen van het juiste energielabel te voorzien. Razendsnel dus!
Prijs energielabel afhankelijk van de oppervlakte van uw pand

Hierna treft u een indicatie van onze energielabel prijzen aan. De detailprijzen zijn aan verandering onderhevig en elders op onze website beschikbaar. Let wel, voordat wij voor u aan de slag gaan maken wij altijd een formele afspraak met u over de prijs die wij voor uw energielabel in rekening zullen brengen.

De energielabel prijs van een pand tot 250 m2 ligt momenteel rond de € 500. Ligt uw pand in de categorie 250 m2 - 500 m2 dan betaalt u ongeveer € 200 meer. Bij panden van een nog grotere oppervlakte gaat de prijs steeds verder degressief (afbuigend) omhoog. Energielabel prijzen voor panden groter dan 1.500 m2 zijn sowieso altijd op aanvraag bij ons.

Het is logisch dat de prijzen voor een zakelijk energielabel toenemen al naar gelang de oppervlakte van het pand. Dit brengt immers extra werk voor ons mee voor wat betreft de bestudering van plattegronden, gevel- en installatietekeningen.


Wij leveren binnen een week

Energielabelbinneneenweek.nl helpt u aan uw energielabel, snel en tegen een gunstige prijs. Wanneer u ons alle gegevens toezendt via onze website nemen wij binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag ten uitvoer te brengen. Zorg dat u ons van volledige informatie voorziet, anders zal de doorlooptijd toenemen. Na bestudering van uw data en opname van het pand, geven wij het officiële energielabel af binnen 7 dagen. Razendsnel een energielabel dus, en dat bij hantering van zulke gunstige prijzen. Neem contact op!