Kosten definitief energielabelWij informeren u als zakelijke of particuliere pand- of woningeigenaar graag over de verplichtingen ten aanzien van het energielabel. Heden ten dage kan het u niet ontgaan zijn dat er zoets als een energieprestatielabel bestaat met betrekking tot de energiezuinigheid en milieubelastendheid van panden. Onze firma is in staat om uw voorlopig energieprestatielabel binnen een week definitief te maken tegen aantrekkelijke kosten


Voorlopige versie in definitief energielabel wijzigen

Als particulier woningeigenaar heeft u van de overheid sowieso een voorlopig energielabel gekregen. De categorie is gebaseerd op schattingen en onveranderbare woninggegevens zoals het bouwjaar en woningtype. Heeft u energiebesparende maatregelen toegepast, dan zijn die niet meegenomen in de toekenning. Om uw woning te kunnen verkopen moet u de status echter naar een definitief energielabel wijzigen. Wij werken tegen aantrekkelijke kosten voor u.

Wij beschikken namelijk over een uitgekiend proces om tegen lage kosten een definitief energielabel af te kunnen geven. Dat geldt ook voor zakelijke vastgoedeigenaren die in geval van verkoop of verhuur over een dergelijk label dienen te beschikken. Om de status van uw label van “voorlopig” in “definitief” te wijzigen, hebben wij informatie nodig omtrent de woning of het pand. Plattegronden, gevel- en installatietekeningen spelen hierin een rol en in sommige gevallen brengen wij u een bezoek.


Regel het direct!

Een energielabel definitief maken kan u de nodige kosten besparen. De boetes van de Inspectie Leefomgeving & Transport zijn namelijk niet mals wanneer men niet aan de verplichtingen voldoet. Neem daarom contact met ons op en laat uw energielabel definitief vaststellen. U kunt dan ook nog eens rekenen op advies omtrent het energiezuiniger en dus duurzamer maken van uw woning of bedrijfspand.